Superleuke Pubquiz tijdens de 15e Bennebroekse Feestweek op vrijdagavond 9 juni!

Een Pubquiz is een uit Groot Brittannië overgewaaid en oergezellig fenomeen waarbij teams het tegen elkaar opnemen op het gebied van allerhande onderwerpen. Een Pubquiz heeft niets te maken met IQ, maar alles met het vermogen om op het juiste moment het juiste antwoord te geven op ‘weetjes’ uit je geheugen.

De Pubquiz is plezier voor jong en oud, man en vrouw, op elk niveau.

De kandidaten beantwoorden in teamverband vragen die door een quizmaster gesteld worden. De quiz bestaat uit 6 rondes met elk 10 vragen. De vragen kunnen over van alles en nog wat gaan, maar vaak is er een grote rol weggelegd voor actualiteiten, muziek, film, reizen en dergelijke. Elke ronde heeft een ‘Bennebroekse bonusvraag’ en een winnaar! Fantastische Bennebroekse prijzen!

Schrijf je nu in! De eerste 30 teams krijgen een eigen sta tafel tot hun beschikking – haal ‘m op en bezet je eigen plek in de feesttent!

De Bennebroekse Pubquiz is een jaarlijkse happening tijdens de feestweek en ontzettend populair. Strijd mee voor de titel van beste team en zet jouw teamnaam op de wisselbeker! Deze quiz is leuk, informatief, leerzaam en het houdt het gesprek de hele avond op gang. Na de prijsuitreiking van de Bennebroekse Pubquiz zal er nog een tijdlang nagepraat over de vele vragen en weetjes. ‘Oh ja, dat is waar ook’, is een veel gehoorde zin als de antwoorden zijn gegeven. Wat is er gezelliger dan onder het genot van een hapje en een drankje een leuke competitie te spelen met je feestweekgenoten? Het niveau van de Pubquiz is uitdagend, hoewel er natuurlijk ook makkelijke vragen in voorkomen. Voor alle leeftijden dus!

Mail je teamnaam en teamgenoten naar:

pubquizbennebroek@icloud.com

Je kunt je inschrijven in teams van 3 t/m 6 deelnemers. Heb je geen team? Dan helpen wij je graag – dat kan vooraf door middel van het inschrijfformulier, mail of door je bij een van onze vrijwilligers te melden op vrijdagavond 19.00 uur. De kosten voor deelname per persoon zit begrepen in je feestweek passe-partout of los te kopen kaartje voor de feestavond. Gratis voor kinderen tot 10 jaar in teams bij ouders (let op: er kan om legitimatie gevraagd worden). De quiz start tussen 19.30-20.00 uur.