Wordt sponsor

Op naar de 15e editie!

De Feestweek is begonnen als een eenmalig jubileumfeest en is uitgegroeid tot een terugkerend groots evenement door en voor àlle bewoners van Bennebroek en omstreken. Door de zeer brede programmering voor jong en oud trekt de Bennebroekse Feestweek jaarlijks  zo’n 4000 tot 4500 bezoekers naar het evenementen terrein.

De Feestweek is meer dan een aantal feestavonden: drie dagen lang zijn er activiteiten voor jong en oud, ‘s ochtends ‘s middags en ‘s avonds.

In eerste instantie georganiseerd door gemeente en ondernemers ter ere van het 350 jarige bestaan van de gemeente, maar dat bleek zo’n succes dat er een stichting werd opgericht om de feestweek jaarlijks te organiseren.

Deze stichting wordt gerund uitsluitend door vrijwilligers uit Bennebroek en omstreken en ondersteund door sponsoren uit de hele regio. Deze sponsoren zorgen ervoor dat er jaarlijks een feestweek kan worden georganiseerd. Het is voor de (vrijwillige) organisatie elk jaar weer een grote uitdaging om de sponsoren te enthousiasmeren en de begroting sluitend te krijgen.

Zonder u als sponsor of als “vriend van de Feestweek” lukt het de organisatie niet om de begroting rond te krijgen en daarom doen wij weer een beroep op u allen. Wilt u mee doen als sponsor, dan kunt u zich opgeven via deze site en nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bij voorbaat dank voor uw bijdrage!

Hartelijke groet namens de PR commissie

 

Vul hieronder uw gegevens in

Bedrijfsnaam

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Wij willen graag informatie ontvangen

Opmerking